tel 06 43 43 48 56  |  mascha@mvcoaching.info

Teamcoaching - Teambuilding


Hoe maak je van een groep een team? Het optimaal inzetten van mensen, zien waar de kwaliteiten van mensen zitten bij het inrichten van een team, is hierbij cruciaal. Een goed team heeft een gemeenschappelijk doel, kent elkaars kwaliteiten, communiceert helder en werkt goed samen. Dit alles om in een goede onderlinge sfeer samen een topprestatie neer te zetten.

MVcoaching begeleidt (management)teams bij het verbeteren van communicatie en samenwerking. Met behulp van bijvoorbeeld  TMA-talentanalyses, kernkwadranten, geweldloze communicatie en Human Dynamics breng ik kwaliteiten in kaart, stijl van de communicatie en samenwerking, met als doel effectiever als team te kunnen werken en daar, bovenal, meer plezier in te beleven.

Deze methodes bieden inzicht in de eigen stijl van werken, de sterke en minder sterke punten. Naast een individueel beeld, krijgt ieder teamlid zicht op de kwaliteiten van het team. Het team ontwikkelt een gemeenschappelijke taal om zaken effectiever te bespreken, feedback te geven en verschillen van elkaar te waarderen en ieders unieke kwaliteiten in te zetten. Een verbeterde samenwerking leidt tot een verbeterde prestatie en productiviteit. MVcoaching kan op maat gemaakte trainingen, workshops en teambuildingsdagen verzorgen.

 

Offerte op aanvraag.

 

 

MV Coaching

Rijksstraatweg 267C
9752 CC Haren

tel 06 43434856

 

mascha@mvcoaching.info